Kesken kaiken

Runoilija Aippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viikon runoilija 43/10. Tästä kunniasta olen iloisesti yllättynyt ja otettu. Lämmin kiitos kaikille äänestäneille! Kirjoittelen runoja silloin, kun on aikaa antaa ajatusten vaeltaa.
 

Itsepintainen sauma

ei tahtoisi ojentua

vakaan suunnitelmasi mukaan.

Kärsivällisesti yrität,

ähkäiset hiukan,

melkein huomaamatta

ja aloitat alusta

jälleen.

Jos täytyisi,

en oikeastaan osaisi

kertoa, kuinka elämä

taiten kutoo peittoomme

tavallisen ja

taivaan tähdet.

Sen suojassa

ei nouseva sade

liota värejä harmaiksi,

ei kuluta

vuotavaa saumaa

kahden sydämen välille.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot