Tätä päivää et halunnut

Runoilija Aippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viikon runoilija 43/10. Tästä kunniasta olen iloisesti yllättynyt ja otettu. Lämmin kiitos kaikille äänestäneille! Kirjoittelen runoja silloin, kun on aikaa antaa ajatusten vaeltaa.
 

Mieleni ehtyy

sanoista,

käteni laskevat

irti kuormistaan

ja kannattelevat

enää arkaa

sydäntäsi.

Ystäväni,

elämääni en osaa

sinulle lahjoittaa,

mutta sylini saat,

kunnes

jalkasi kantavat jälleen

ja silmäsi

tavoittavat suunnan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista,pidän.

Pyyteetön, kaunis runo.

Voi että miten
ihanaa pyyteetöntä
rakkautta, niin lämmin
ja kaunis

Ei kukaan voi omaaq elämäänsä toiselle antaakaan, vain osia siitä ja rakkaudessa kuvainnollisesti sydämensä. Ja syli, siinä on taivaallista voimaa ja turvaa.

Kaunista, kaunista.

Todella koskettava, sydänlämmin teksti.

Empaattisen lämmin runo.

lämminhenkinen ja kaunis teksti välittämisestä.

 

Käyttäjän kaikki runot