Lähtiessä

Runoilija Aippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viikon runoilija 43/10. Tästä kunniasta olen iloisesti yllättynyt ja otettu. Lämmin kiitos kaikille äänestäneille! Kirjoittelen runoja silloin, kun on aikaa antaa ajatusten vaeltaa.
 

En tiedä,

oliko aika lyhyt,

vai nopea,

mutta jo nyt

tahtoo

sydämeni mennä.

Ajatukseni kantaa tuuli,

ikäväni hallava yö,

mutta muistoni

jätän tänne.

Aamussa,

päivän kultaisissa

lupauksissa,

astun askeleen

kohti sitä,

mistä uneni

tiesivät

ja aavistukseni

varoittivat.

Meren ja varjon

takaa,

kuulen vapauden

ja valon

äänet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upeita ovat runosi. Tekevät sanattomiksi, ei tee mieli sanoa mitään, vain lukea. <3

Suosikkeihin laitan sinut jatkoa varten. :)

Tämä myös upea,pohtiva,kaipaavan haikea.
Nämä säkeistötö jo yksistään ovat runjen kokeisia niin ajatukeltaan kuin pituuksiltaan!!!

hienoa, tunnelmallista tekstiä. tämä pukee lyhyiden rivien avulla mielenkiintoisen rytmityksen, joka toimii.

Aito, kaunis ja hyvin hellyttävä runo. Olet taitavasti käyttänyt merta yhtenä elementtinä, mutta kyllä pitää ihannoida kaikkia muitakin säkeitäsi. Kertoo paljon ja samalla maalaa maisemaa lukijan silmiin.

Ei voi kuin ihastellen lukea ja nauttia.

Vaikka käytätkin kielikuvia, ovat runosi kuin kertoisit kahvipöydässä tapahtumia jollekin läheisellesi. Et peitä sanomaasi kielikukkasiin etkä maalaile yli-imeliä tunnetiloja tekotaiteellisilla kielikuvilla.
Ja siksi runosi ovat rehellisiä ja upeita.

Tämä kosketti! etenkin tämä loppu. Kauniita sanoja.

Kiitoksia myös itsellesi sanoistasi!

Runossasi upeat sanavalinnat.

Melankolisen Hieno.

Pysäyttävä, kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot