Elämäni musiikkia

Runoilija Frozen Candle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"No enhän mä nyt muuten, mutta kun tyttöystävä pakotti"
 

Suomenlinnan kallioilta
Espoosta ja Joensuusta
Jylhien vaarojen Kolilta
kaikuu laulut kaipuusta

Kertovat tarinaa aitoa
päättymättömällä levyllä
Ei jää nyt vaihtoehtoa
kuin antaa soida täysillä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot