- - - - - - - - -

Runoilija Frozen Candle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"No enhän mä nyt muuten, mutta kun tyttöystävä pakotti"
 

Unia, jotka eivät katkea herätyskelloon
toiveita laitettuina tähdenlentoon
Päänsisäinen hermokontrolli tuuliajolla
kippari pelastusveneessä taitaa jo olla
Jos paperille laitan kaikki miinukseni
niistä tulee polku, jolla huomaan kulkevani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot