Haaveiden utopia

Runoilija Frozen Candle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"No enhän mä nyt muuten, mutta kun tyttöystävä pakotti"
 

Pienenä halusin oppia lentämään
vapaasti lintujen lailla
yli niittyjen liitämään

Laskea omaisuuteni miljoonissa
ostaa kaiken haluamani
ja uida rikkauksissa

Kulkea ympäri maailman
nähdä pyramidit
ja muuri Kiinan

Haaveeni elämä paljasti utopiaksi
mutta sain jotain vielä parempaa
tietää meitä on täällä Kaksi

Nyt minulla on tarkoitus elämässä
kolme vuotta takana
yli seitkytviis edessä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot