Hiljainen talo

Runoilija Frozen Candle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"No enhän mä nyt muuten, mutta kun tyttöystävä pakotti"
 

Nostelen peitot, tyynyt, lakanatkin
kurkistan vielä sängyn alle
Tarkistan taukset verhojen lepattavien
kunnes suuntaan vaatekaapille

Ei löydy seasta paitojen, housujen, sukkien
ei takaa sinisten muuttolaatikkojen
Vessan peilin edessä muistan sen usein nähneeni
nyt siellä on vain oma epätoivoinen katseeni

Ruokaryhmäkin on yhä paikallaan
pöytä, tuoleja kaikki neljä
Jokainen niistä kuitenkin tyhjillään
istujaa niihin on mun ikävä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo huokuu kaipausta. Sai kyyneliin. Hieno kuvaus <3

 

Käyttäjän kaikki runot