"Odota rauhassa"

Runoilija Frozen Candle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"No enhän mä nyt muuten, mutta kun tyttöystävä pakotti"
 

Muistan ajat,
kun hiljaisuus vielä puhui minulle
Kuiskasi sanat,
jotka antoivat rauhaa sydämelle

Sinun kanssasi,
hiljaisuuskin vaikenee
Syvä katseesi
ajatukseni tulkitsee

Nyt kun olet muualla
hiljaisuus raivoaa ympärilläni
Ei anna hetken rauhaa
Ennen kuin olet lähelläni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot