Taivaiden reseptikirjan sivu 1

Runoilija Frozen Candle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"No enhän mä nyt muuten, mutta kun tyttöystävä pakotti"
 

R akkautta monta litraa
A hkeruutta kupein kipoin
K ilpailuhenkisyyttä ilman mittaa
A itoutta runsain mitoin
S ilkkiä samettia kuorrutukseen
T uittupäisyyttä mausteeksi
A rvot kunniakkaat täytteeseen
N ätit silmät kirsikoiksi

S iinä on resepti erittäin salainen
I ntohimoinen sekoitus rakkauden
N autinnon ylistys
U nohtumaton elämys
A inutkertaisen täydellinen

Selite: 
Olen maistanut, ei ole mikään tavanomaisin pala kakkua.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

:D !! TEN POÄNG! Hyvä että joku osaa reseptit ulkoa, mausteita myöten :)

:D !! TEN POÄNG! Hyvä että joku osaa reseptit ulkoa, mausteita myöten :)

 

Käyttäjän kaikki runot