Hiljaisuus

Runoilija Bad Angel

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heart of steal
 

Tämän pinnan alla
minun on hiljaisuus

Veden lailla se minua
kuljettaa ja kutsuu

Tämän pinnan alla
minun on maailma

Se mitä muut
pysty ei näkemään

Minä vangitsen

Tämän pinnan alla
tiedän kuka olen

Ja hiljaisuudessa
voin kuulla oman tahtoni äänen

Selite: 
Suurella arvostuksella ja lämmöllä ystävälle/taiteilijalle joka on elementissään "hiljaisuudessa". Kiitos tuestasi pelon hetkellä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.
Totta; hiljaisuus on palkitsevaa.
Kuulun ihmisiin, jotka rakastavat hiljaisuutta.

hieno teksti, joka kuljettaa hiljaisuutta hienosti mukana ja antaa tilaa hengittää myös lukijan roolissa.

Suurin osa ihmisistä pelkää jotakin,hyvin ilmaistu,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot