Sitokaa minut

Runoilija Bad Angel

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heart of steal
 

Sitokaa minut
jotta voin huutaa

kahlitun tuskaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuskaa ei aina pysty saamaan ulos,
ja miten tarpeellista se olisikin.

..tämä osui.. vahvaa tulkintaa vähillä sanoilla..upea

todella vaikuttava teksti...

Vahvaa tulkintaa.

 

Käyttäjän kaikki runot