Et sinä minua osaa rakastaa

Runoilija Bad Angel

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heart of steal
 

Sinun on turha asettaa
minua lokerikkoosi
sillä en asetu

Minun kulmani
eivät ole määriteltävissä
geometrisin suurein

Tuskastuisit vain
yrittäessäsi
Päätyisit vihaamaan
itseäsi ja minua
oman yksinkertaisuutesi
tähden
Jonka kuitenkin naamioisit
ylemmyydentuntoon

Älä yritä lukea minua
sillä sinulta puuttuu sielu

En minä anna sinun nähdä
piilotettuja haaveitani
salaisia tarpeitani

En minä anna sinun edes
yrittää.

En minä anna sinun
tahrata asioita
jotka kasvoivat
lapsen sydämessä
niin kauniiksi
että hän päätti
ne koko maailmalta
piilottaa.

Et sinä minua osaa rakastaa.
Sillä sinulta puuttuu sielu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voisin sanoa eräälle ihan samalla tavalla. Hieno ja hyvin kerrottu.

hieno on runosi, pidin paljon!

Kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot