Lumilinnassa

Runoilija Bad Angel

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heart of steal
 

Täällä istun paikassa
jossa aika pysähtyy
Jääpuikot helmeilevät
Ja aurinko on kurkistavinaan
Ei vaan minun maailmaani
joka on musta
Yritän tapailla sanoja
kertomaan niin paljon
sanomalla vähän
Ja välillä olen hiljaa
jonka luulisi kertovan enemmän
kuin tuhat sanaa
tai niinhän sanotaan
Yritän koota tarinaani
ympärille hajonneen ihmisen
Ennemmin lumilinnani romahtaa
kuin pääsen tästä selvyyteen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot