Tuhat sanaa sinulle

Runoilija Bad Angel

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heart of steal
 

Tuhat sanaa sinulle

Tai pikemminkin kaksi

Kuuntele

ja

Katsele

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on jotakin todella hienoa.. Pidän!

voimakas
tässähän pelataan tutun sanonnan "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" kanssa
ja nuo tyhjät rivit saavat miettimään
että kuvastaako se tyhjyyttä,
eli sitä ettei mitään sanottavaa ole
tuntuu että tämän runon voi päänsä sisällä lausua hyvin monenlaisella äänensävyllä ja siten löytää uusia ulottuvuuksia
mielenkiintoinen!

 

Käyttäjän kaikki runot