Neiti Rohkea

Runoilija Bad Angel

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heart of steal
 

Neiti Rohkea
Neiti Kevättä kätteli

Vastaan sua kävellä päätti
arvettomin sydämin

Ajatustyhjiön
hyväillessä
olemusta

Luottaen

hymysi lämmön
ulottuvan myös sydämeesi

Selite: 
Rakkaimmalle <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mielettömän ihana ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot