Mama blues

Runoilija Bad Angel

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heart of steal
 

Minne katosi se tyttö,
jolla oli säihkyvän ruskeat silmät
ja kultakutrit?

Minne katosi se tyttö,
jonka iho oli heleän vaalea
kuin kuun pinta täysikuun
aikaan ?

Minne katosi se tyttö, joka oli
täynnä elämäniloa ja suunnitelmia
Tuo tyttö joka valvoi myöhään ja
tapasi lukuisia ihania ystäviään?

Minne katosi tuo tyttö, joka
uskoi vahvasti periaatteisiinsa
ja tunsi itsensä?

Se katosi vaippavuoren alle.
Se hautautui laskupinoon.
Se muuttui näkymättömäksi
ihmisten ilkeyden vuoksi.
Sen ääni vaimeni vauvan itkun voimistuessa.

Se lähti jo.
Meni kuulema kolmanteen kadun kulmaan...
Siellä jaetaan uusia elämiä puoli ilmaiseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot