riimitön

Runoilija Nelina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen, parantumaton sisältä herkkä runotyttö joka piiloutuu runojensa taakse.
 

Minne runotytön sielu on kadonnut,
onko lähde kokonaan kuivinut.
Ennen niin rikas ja antoisa,
nyt riimejä kähisten kakova.
Onko suruja sydämen minun koettava,
että purkaa saisin tuntoja.
Eikö onnesta tämä neiti kirjoita,
eikö riimit synny rakkaudesta.

Kyllä minä vielä aion tunteeni sanoiksi kahlita,
riimit kauniit ilmoille toimitan.

Ja lupaan, etten valita.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hei karjalasta... ja niinpäin pois, alkaa vanha tuttu biisi, jonka tahtiin olis tänään aika riipaista rapiat humpat, niin kyllä siinä menossa saattaisi hyvnkin löytyä runotytön kadonnut sielukin ja onko se nyt kuitenkaan mihinkään edes kadonnut, kyllä tuo runo tuossa niin sujuvasti eteni ja vei lukijaa mennessään humpalle.

*Riemulla rapsahtavat Synttäri Onnittelut Sinulle*

ja kukan kera --<-<(@

Niin no.
Jokaiselta välillä runot hukassa!
Kun ei tule, niin ei tule.
Toisaalta; lepohan on hyväksi, siellä - jossain - ne sanat ja lauseet muhii..

ONNEA ONNEA ONNEA Sinulle tänään.

Ihan kivasti neiti kirjoittaa.

Oikein hyvää syntymäpäivää.

Mielettömän hyvä runo,ei paremmasta väliä.Oikein Paljon Onnea myös sinulle tänään merkkipäivänäsi.

 

Käyttäjän kaikki runot