KauniRakkaus

Runoilija Nelina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen, parantumaton sisältä herkkä runotyttö joka piiloutuu runojensa taakse.
 

Kun rakastat, etkö pelkää menettää ?
Kun rakastat, miksi et halua ymmärtää ?

Miksi meidän tarvitsee edes yrittää,
olla jotain enempää.
Koska kaikki, mitä me ollaan nyt,
on enemmän kuin olisin koskaan edes keksinyt.
Aito rakkauskaan ei toista voi muuttaa,
aito rakkaus sille vain suunnan antaa.
Rakkaus ei saa olla taakka,
vaan lahja, yhtä kaunis kuin sen antaja.

Kun rakastan, en tahdo menettää.
Kun rakastan, voin vain ymmärtää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot