pelkään minäkin

Runoilija Nelina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen, parantumaton sisältä herkkä runotyttö joka piiloutuu runojensa taakse.
 

Voinko parantaa haavasi,

tehdä sinut ehjemmäksi.

Päästätkö lähellesi,

annatko tilaa unelmillesi.

Vai pelkäät sä antautua,

tunteistas avautua.

Liian monta kertaa ottanu takkiin,

et haluu saada taas turpiin.

Mut tiedätkö,

niin pelkään minäkin.

Kuollakseni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot