liian Suurta

Runoilija Nelina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen, parantumaton sisältä herkkä runotyttö joka piiloutuu runojensa taakse.
 

niin paljon isoja unelmia,
suunnitelmia toteuttamattomia.
mukana tulee myös paljon huolia,
mieliin turhia taakkoja.
miksi ei voitasi elää tässä hetkessä,
nauttii siitä mitä on meillä?
miksi ei voitasi vaan luottaa toisiimme nyt,
nauttii lämmöstä, olla rakastunut.
mutta ei voi, pitää miettii jo tulevaa,
onko se onnellinen, onko elämä tasainen.
muutetaanko yhteen, hankitaanko perhettä,
tehdäänkö mahdollisesti mitä virheitä.
mutta ei.
huolien alla unohdetaan elää,
mutta ollaanko me enää silloin mitään.

olet täällä itseäsi varten, rakasta lähimmäistä kanssa.
muista rakastaa, se parantaa haavat,
ja on ilmasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot