Oritlampi

Runoilija 54f328e13f49609c89b076a9cdcf0c8f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2010
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 23:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Runo päivässä pitää poliisin loitolla. SAA ARVOSTELLA TEKSTEJÄNI,KIITOS
 

Kotikylästäsi
joudut joskus ehkä lähtemään
kulkipa polkusi missä tahansa
muista kuitenkin
kotikyläsi ei koskaan lähde sinusta

tiedän tämän
olen sen joutunut kokemaan
Oritlampi on ja pysyy
vaikka kuolisin tai
kuun mustalle puolelle muuttaisin
 

 

oletus

Kommentit


Ehkä...vaikea sanoa, kun olen aina samoilla seuduilla asunut. Hyvä runo ainakin.
 
Ihanaa, syntymäpaikkakuntaa ei pidä koskaan unohtaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot