Sananne saattaja

Runoilija 54f328e13f49609c89b076a9cdcf0c8f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2010
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 23:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Runo päivässä pitää poliisin loitolla. SAA ARVOSTELLA TEKSTEJÄNI,KIITOS
 
Sammui teidän tähtenne
niinkuin tadoittekin
on sanomattakin selvää
tähtenne loistaa sanoissanne ikuisuuksiin

krapulassa hyräilen 
viidettätoista kertaa yötöntä yötä
kirjoittaen,lukien,oppien
teidän teksteistä

kuitenkin hyvin nöyränä
suurta intoa pursuen
osaltani uskallan ja tahdon olla
sananne saattaja

siis kirjoitan ja kirjoitan
teitä joskus lainaillen
varasta en koskaan 
ollen nöyrä sananne saattaja
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hienoa lukea, että Sinäkin olet yksi tämän runosivun sanansaattajista.
 

Käyttäjän kaikki runot