Joulun taika

Runoilija 54f328e13f49609c89b076a9cdcf0c8f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2010
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 23:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runo päivässä pitää poliisin loitolla. SAA ARVOSTELLA TEKSTEJÄNI,KIITOS
 

Taas saapui joulu maailmaan
meidän kaikkien sydämmeen
siellä sen antaa olla vaan
asti aikaan iäiseeen

on siis joulun aika
siihen kuulukoon myös kaunis taika

usko ihmiseen
usko rakkauteen

näin itse hyvän joulun teen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä se hiipii sydämeen joululauluja kuunnellen kynttilöiden valossa
Ihana jouluinen runo.
Siitähän joulussa pitäis olla kysymys.

Mukava, hyvä runo.
 
 

Käyttäjän kaikki runot