Hiljaa kulkemista

Runoilija 54f328e13f49609c89b076a9cdcf0c8f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2010
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 23:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.4.2024

Runo päivässä pitää poliisin loitolla. SAA ARVOSTELLA TEKSTEJÄNI,KIITOS
 
Rauhaisa kesä aamu
yrittää tunkeutua rauhattomaan mieleeni
en halua
katoan pois johonkin
liikehdin ympärilläsi 
valkoisena aaveena
seison vierelläsi
suolakivipatsaana
vaikka haluaisin sanoa
miljoona sanaa ja lausetta 
ei vaan patsaasta sanat irtoa
rauhaton mieleni saa taas liikkeelle
on tunne
etten osaa muuta kuin hiljaa kulkea
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos ei sanat lähde suusta, silloin kannattaa kirjoittaa. Ainakin runosi kertoo paljon.
Hienosti kuvaa mykkänä huutavaa rauhattomuutta

Aina ei vain sanoja tule tai ei saa niitä ulos... hyvä runo.
 
 

Käyttäjän kaikki runot