Pistorasiaan

Runoilija 54f328e13f49609c89b076a9cdcf0c8f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2010
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 23:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runo päivässä pitää poliisin loitolla. SAA ARVOSTELLA TEKSTEJÄNI,KIITOS
 

Astuin sisälle pistorasiaan
hakeakseni voimaa ja virtaa
jouduin kuitenkin terapiaan
siellä setä vain tuijotti partaa harmaantuvaa
enkä silläkään kertaa löytänyt itseäni
tai jopa Jumalaani
josta paljon huhutaan
takaisin pistorasiaan ja uuteen vauhtiin
olin kyllästynyt kallonkutistajiin
ohimennen vilkaisu peiliini
tajuten
olinko kyllästynyt vain itseeni

loputtomiin virtapiireihini

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on, paitsi hyvä, myös ajatteluttava.
kiitos

Mielenkiintoinen, hyvä runo
 
kiitos
Ihmisyyttä tarkasti kuvaat, inhimillisellä otteella.
kiitos
Erittäin mielenkiintoista analyysia itsestä ja virroista <3
 

Käyttäjän kaikki runot