Ei Tarvitse

Runoilija 54f328e13f49609c89b076a9cdcf0c8f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2010
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 23:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
14.5.2024

Runo päivässä pitää poliisin loitolla. SAA ARVOSTELLA TEKSTEJÄNI,KIITOS
 
Mietin sanoja,rivejä,riimityksiä
rakkauttani sinua kohtaan
oli tarkoitus kirjoittaa rakkaus runo,sinulle
kuinka se joskus voi olla hieman hankalaa
vaikkakin se tiedetään,ei sanat tule aidosti
jos sanojansa alkaa pakottaen pakottamaan

tätä tekstiä lukien,tajuan
tämähän on sinulle,suoraan syvältä rinnastani

niin paljon tämä onnekas
saa rakastaa,olla rakastettu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastaminen on varmasti kaikkein parasta elämässä, aina <3
 

Käyttäjän kaikki runot