Muusia, nam!

Runoilija Hilbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 11.3.2024 11:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

jännää
 
Perunat, oi perunat,
kattilassain kiehuvat!
Pomppivat ja hyppivät
kaikessa rauhassa kypsyvät!
Kun olen keittänyt tarpeeksi
jauhan perunat soseeksi.
Muusinuijalla painelen puisella,
maustan kiemuralla voisella.
Maitoa kaadan sekaan vielä.
Aah, meinaa kielen viedä!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeasti kerrottu, perunamuusi on hyvää <3
Kiitos upeasta kommentistasi, hyvä Star!
Tämä sai minut ensin kikattamaan, sitten kuvittelin, miten tätä loruillaan taapero oikeassa kainalossa ja muusi vasemmassa ja sen hetken elämänmakuisuus sai minut hymyilemään
Kiitoksia Fringilla!
Nyt on runo niin hyvä ja tasokas et maistuu tällekkin muusi laadukas!!
<3
SPLUIRIKSET
 

Käyttäjän kaikki runot