vuosi vaihtusi

Runoilija Hilbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 25.4.2024 10:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

jännää
 
vuosi vaihtusi
runot haihtusi


ny kirjoitan vaan laatua
enkä aio enää taantua

jippi jei
pakastesei!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio runo, kaikki runot ovat laatua <3 
Kiitoksia laadukkaasta kommentistasi!
ENCORE ENCORE ENCORE
En coreile
paitsi sulle voin jos oikein soin
Soi vaa
Nulu vaq

-elämä on kaksi askelta eteen, ja joskus yksi askel taakse päin?

-ensin täytyy kirjoittaa niitä luonnoksia, että voi tehdä taideteoksia?

-seuraavan kulman takana luuraa uusi, suunta ja uudet viritykset?

kiitoksia kommentistasi tulukset! Väsyin ehkä ottamaan kaiken vakavasti... kiltinkapina.fi puolella on sit tyypillesempää settiäni
-kyllä on tärkeetä tiedostaa asiat!
 

Käyttäjän kaikki runot