Setä

Runoilija Hilbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 25.4.2024 10:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

jännää
 
työkkärin kusipääsetä
ei ehkä koskaan petä
Mutta sen hermot ei kestä
huomattavan palkkansa eestä
se jakaa ilmiselviä, surkeita ohjeitaan
kiukkuisena kuin oisi hukannut keitaan
Käskee olla kiltisti ja ottaa yhteyttä sossuun
Kotonaan turvautuu kai taas kossuun
kun niin vaikea on kohdella asiakkaita kunnioittaen
elää kuin krapulassa kattiloita soittaen
Työkkärin kusipääsetä on kusipää
 vain paha olo sen ohjeista jää
Ja silti kirota ei saa
tai tulee tukipannaa
Selite: 
oon kelarotta, mutta en työtön, eli tää ei oo omista kokemuksistani
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaltaan tosielämästä...vaikeutta puolin että toisin luukulla jota Valtio ohjaa ...puun ja kuoren välissä elämistä.

Mene töihin

Tuollaistakin voi joskus elämä olla, se on surullista.
Rohkeasti kantaaottava runo. Tällaisille sedille, jotka käyttävät asemaansa hyväksi, tekisi hyvää olla puoli vuotta nälässä.
 

Käyttäjän kaikki runot