Hämmennys

Runoilija Hilbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 11.3.2024 11:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

jännää
 
verenpurppurainen sydämmeni vuotaa vaitonaisia kyyneliä
kun katson pahuutta maailman lasten
miks' ei oteta toista leikkiin mukaan
miks' Putin tahtoo Ukrainan
miks' oi miks¨!
Lasittunein katsein katson ihmisyyden rauniota
niin moni ruusu kuihtuu yksin
rakastettu ei palaa jos kaatuu
Korona iskee kuin Pedon leima
ja maailman loppu tulee.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei pidä vaipua synkkyyteen, ei maailma ihan heti lopu <3 
on tässä monta muutakin syytä synkkyyteen, maailmanloppu ei välttämättä edes oisi niin synkkää <3
 

Käyttäjän kaikki runot