extempore

Runoilija Hilbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 9.4.2024 13:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

jännää
 
eilen en tiennyt vielä
rakastavani rakkausrunoja
eilen en tiennyt vielä
että kaikki runot ovat kauniita
eilen en tiennyt vielä
että näkisin runosi sielä

koska kauneus katoaisi
jos bittiavaruus suuttuisi
muista kopioida runosi
maksaa jäsenmaksusi
ja käyttää voimassaolevaa sähköpostia


tänään teidän 
tänään tiedän
paljon meidän
outouksia siedän

ilmankos extemporessa puhutaan existä!
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiota, elämä on sittenkin ihanaa <3 
ei ole <3
-posetiivinen runo, negatiivisiakin saa olla pää asia kun kirjoittaa Lyyli!
 

Käyttäjän kaikki runot