Ateismi on ainoa oikea uskonto

Runoilija Hilbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 18:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

jännää
 
Älä usko Jumalaan. Älä usko jumaliin.
Ihan homo koko jätkä.
tai jätkät ja ämmät
tai mitkä lie taisteluhelikopterit.
ostakaa mun runokirjani 
se on oikeesti ihan jees
toisin ku tää runo
joka ei ole hyvänmaun mukainen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen keino saada ostettua runokirjasi. 
Ei sitä tästä saa ostettua, mutta useat nettikirjakaupat myyvät sitä :)
 

Käyttäjän kaikki runot