Etsin

Runoilija Quidam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 16.3.2020 22:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1992

Mies, joka ei ymmärrä runoutta
 

Tyhjät tunnit kuin ikuisuus
Pyhä pysähtyneisyys vallitsee
Nimeni ajan surmaaja

Harmaata värit, pimeää valo
Kipu ei hellitä, ei se hellitä
On pirunnyrkki mun ympärillä

Vapautusta mä etsin
Mä etsin
ja odotan

Janoan jotain mitä tuntea
Kahlittu halujen ruumiiseen
Huudan petona yössä verta
Mä etsin!
Sua etsin...
…ja odotan…

Täyttymystä mä etsin!
Yöstä etsin...
…ja odotan…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo on niin mun suosikkien jatkossa kun olla ja voi :)

kirjoitat kuitenkin osuvaa runoutta,vaikka väität ettet ymmärrä runoutta

Vahva runo. Erityisesti pidin viimeisestä säkeestä.

Varmasti täyttymys lopulta löytyy, aivan meille jokaiselle.
 

Käyttäjän kaikki runot