Kaukainen maa

Runoilija Quidam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 16.3.2020 22:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1992

Mies, joka ei ymmärrä runoutta
 

Valo hälvenee iltausvaan
Tuuli kuiskaa sanoja vieraan kielen
Viestejä kaukaisesta maasta,
jonka syksy peittää alleen
Sitä tähtien lyhtymeri öisin valaisee
Hiljainen uni tuota maata vartioi

Ikävöin vaan en tiedä minne
Pohjoinen tähtikartta apunani
Valmistaudun pakomatkaan
Pois tästä pimeästä
Kohti revontulien valoa
kaukaisten unien maata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runo tuo mieleeni tunteita ja ajatuksia jostain kaukaa. hyvin kaunista kerrontaa on runosi.

Suomessakin onneksi nähdään upeita revontulia.
 

Käyttäjän kaikki runot