Sarastukseen

Runoilija Quidam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 16.3.2020 22:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1992

Mies, joka ei ymmärrä runoutta
 

Meri soittaa ikisävelmäänsä
Raivoaja vailla rauhaa
Tuuli ruoskii selkää
Vaimenee hetkeksi
vain palatakseen uudestaan
Lasken tunteja sarastukseen

Korviini kuiskaavat aaveet
Täyttävät tyhjyyden valheillaan
Riisuvat aseista
ja lyövät maahan
Enkö mistään löydä rauhaa

Kirkkauden tähti missä loistat
Henkeni on köyhä
En tästä ajasta
Löydä lohtua
Enkö vain osaa etsiä
Suunta hukassa
Vie minut täältä

Pimeästä veit valoon
Teit minusta kauniin
Puit auringon loistoon
Luonas kerran olla sain
Takana taivaan tähtitarhojen
Missä ei ikävää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa.

Kunpa ikävän saisi poistettua kokonaan maailmasta.
 

Käyttäjän kaikki runot