Sydämeni on särkynyt

Runoilija Quidam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 16.3.2020 22:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1992

Mies, joka ei ymmärrä runoutta
 

Huhtikuun tummuvan taivaan kehdossa

tanssii pääskyt vasten päivän viimeistä kajoa

Kun koivujen rangat tuulen huokailussa vaiti nuokkuu,

minä mietin, missä kauneus syntyy

 

Ja niin… hämärälle kai hetkeksi valta annettiin

Sen kaiut sielussani yhä värehtii

Ja niin… lohtu joskus tiensä löytää

Keskellä yön syvintä tummaa

 

Tyhjäksi raukee laulujen ylväät lauseet 

kun julmuus kansoittaa rakkautemme valkeat huoneet

Särkyneinä näemme kuvastimet

Josta pedon kasvoja peilaamme

 

Ja niin…Etsin sanottavaa täällä,

missä suru asuu vihaan verhoutuneena

Ja niin…hiljaisuus mietteeni hautaa

syvyyksiin sydämen haavojen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Särkynyt sydän yleensä paranee, ajan myötä ainakin <3
Kaunis, hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot