Ajan lapset

Runoilija Quidam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 16.3.2020 22:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1992

Mies, joka ei ymmärrä runoutta
 

Virtaavat pilvet ohitsemme 

kun kevään loistossa nousemme 

vielä kerran sille kukkulalle, 

missä viikareina leikimme,

jonka kukat varomatta talloimme

Hetken kaikki on aivan niin kuin ennen

 

Vaihtuvat maisemat, 

vaikenee muistot kevään kauneuden

Kummittelee joku pelko nurkissa sydämen

Juoksemme pakoon 

mutta pohjatuulet meidät tavoittaa

Ajan tuli hehkumme kuluttaa

 

Niin ainiaan kuljemme kauemmas kotoa

On haikeaa kun aika virtaa, 

emmekä kiinni saa sitä ainoaa

 

Hämärän jo hiipiessä 

sydäntemme puiston 

vanhan tammikäytävän kevään vimman muistot

Kaikuvat hiljaista soittoaan  

kun lintujen laulu etelään kaikkoaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla on runous hallussa lähes täydellisyyttä hipoen.
 

Käyttäjän kaikki runot