Sydänarkku

Runoilija Quidam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 16.3.2020 22:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1992

Mies, joka ei ymmärrä runoutta
 

Sydänarkku täynnä sanoja
tunne piilotettuna lukkojen takana
odottamassa hiljaisena löytäjäänsä
Sitä ainoaa, joka kuuntelisi
Kaipaus ulvoo susilauman säveliä
sävelet hukkuivat elämän kakofonian keskelle
ja meri raivoaa, vaikka sää on tyyni
Ei jano poistu suolavedellä
Eikä rakkaus paljasta itseään sille,
joka pelkää
Kunhan vain pohdin
miksi olen yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohtiminen tekee aina hyvää. Kaunista

Erinomaisen hyvä runo!
Niin, ei pitäisi pelätä vaan eipä tunteilleen aina mitään voi. Pelko on voimakas tunne, ja vaatii aikaa psyykata itsensä ulos sen kourista.
Pohtia kannattaa aina!

Sinä jos kuka ymmärrät todellakin runoutta. Kaikki ymmärtävät.
 

Käyttäjän kaikki runot