Matkalle lähtijä

Runoilija All Gone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2018 9:36

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1994

Kaikenlaista on tullut nähtyä.
 
Minnekö olen menossa? 

En tiedä vielä itsekään, 
Mutta puiden laulu 

Tuudittaa minut uneen öisin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kuvailtu tarina suoraan sydämestä.
Ei sitä aina voi tietää, että onko tulossa vaiko jo menossa.
 

Käyttäjän kaikki runot