Valoa etsimässä

Runoilija All Gone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2018 9:36

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1994

Kaikenlaista on tullut nähtyä.
 
Luulin öisten katujen jo vaienneen,
Niiden kutsun, 
Perhonen etsimässä valoa aamuyön tunteina

Menetetyt minuutit
Hukatut, sokeat vuodet 

Jokainen muistikuva, 
Uusi isku nyrkillä seinään 
- Tai jos olen oikein onnekas,
On joku, jonka olkapäätä vasten piiloutua 

Vaikka aina sinä minut löydät. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi on pelottava, surullinen tunnelma. Kuin sitä saisikin olla kaikenlaiselta pahalta suojassa eikä tarvitsisi kohdata mitään sellaista enää. Runosi viesti on vahva ja samaistuttava. Voimakasta kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot