Halpa nainen kalliilla maulla

Runoilija All Gone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2018 9:36

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1994

Kaikenlaista on tullut nähtyä.
 
Hameenhelma naisellisen lyhyt,

Kumartuessa näkyy kermanvaalea iho

Korkoja kengissä on yli kymmenen senttiä, kapeutta puoli



Siviilisäätynä naitu joka reikään 


Ota tästä halpa nainen kalliilla maulla,

Nainen jonka huulista tulevat esiin terävät hampaat

Kolmen viinilasin jälkeen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui! Nyt kyllä ''esineellistettiin'' naista, mutta runous on jokaisen omassa kynässä. ;) (toivottavasti häntä ei oikeasti ole olemassa :D ) Mielikuvitusta riittää! :)
Kuulostaa ihan hyvältä diililtä. Mikä tässä on jujuna?
 
Ei yhtään omaa tyyliäni taplaava, mutta pidän tästä runosta todella!
wow,tarjoan neljännen, cheers!!
 

Käyttäjän kaikki runot