Häpeä

Runoilija All Gone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2018 9:36

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1994

Kaikenlaista on tullut nähtyä.
 

Maailman turhin tunne

Ei sitä saa kuvaksi

 
  • Paitsi peilikuvaksi

 

Kuvitteellinen oikea ja väärä

Arvon ja ihmisyyden muotokuva

 

Se on kontrollin menetys ja sairaus

Työttömyys ja itsekäs teko

Väärä sanamuoto, kengännumero

 

Paha ihminen ei häpeä mitään

Joten kuinka paljon voi jättää häpeämättä

Olematta keittiöpsykologin unelma

 

Muotisanana narsisti,

Kaksisuuntainen mielialahäiriö?

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nykyisin tuntuu, että joka toisella on jokin mielialahäiriö.
 

Käyttäjän kaikki runot