Disease

Runoilija All Gone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2018 9:36

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1994

Kaikenlaista on tullut nähtyä.
 
Your name is 

Unspoken 


In my arms you are 

Unreachable 


Fading into nothingness
Afraid to lose control
The wind is too strong tonight
We fall together 

You never breathed pure air. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

nice.....btw, my name is muista,enmuista::))
 

Käyttäjän kaikki runot