Mun elämä

Runoilija martsum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla nousen sängystä tietäen
mikä minua odottaa
tuon oven toisella puolen
Tietäen että minun päiväni on
tuhoon tuomittu ennen kuin se
kerkeää alkamaankaan

Minulla ei ole paikkaa tässä maailmassa
minulla ei ole edes arvovaltaa
tässä perheessä
Minä en voi kieltäytyä
koiranulkoilutuksesta huonoina päivinä
niin kuin muut
Minä en voi sulkea korvia
äidin mollaukselta
Minun on vain jaksettava kuunnella
kuinka huono ihminen olen ja
kuinka koskaan en tee mitään oikein

Vaikka kyllä minä sen tiedän
sanomattakin
Tiedän etten koskaan ole saanut
mitään hyvää aikaan
Olen vain onnistunut satuttamaan muita
Ehkä olen ansainnut kaiken paskan
mitä muut minulle sanovat
Ehkä en ole ansainnut yhtään
hyvää ystävää
Ehkä olen itse syyllinen siihen
että elämäni on tällaista

Elämäni on täynnä epäonnistumisia
Pieleen menneitä yrityksiä
korjata tämä elämä
Pieleen menneitä itsemurhayrityksiä
Alkuunsa jääneitä ihastuksia
Olen syntynyt tuomion päivänä

Äiti vei minulta lapsuuden
jouduin aikustumaan jo ala-asteella
Minulla ei ollut rakastavaa vanhempaa
kun olisin sellaista eniten tarvinnut
Jouduin toimimaan äidille terapeuttina
kun isä lähti
Jouduin kuuntelemaan äidin itsemurhauhkauksia
vaikka olin vasta lapsi

En tiedä uskoako Jumalaan
taivaaseen ja helvettiin
Uskoako siihen että minunkin elämälläni
olisi joku tarkoitus
Olen niin hukassa tällä
elämän polulla
Niin väsynyt
valmis kuolemaan
Valmis tappamaan itseni vaikka saman tien

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot