Isoveljelle

Runoilija martsum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä ei voi edes sanoin kuvailla
kuinka paljon sinua rakastan
Kuinka pelkkä olemassa olosi sai minut
joskus hymyilemään
Kuinka olen sinua katsoessasi voinut
huokaista helpotuksesta ja ajatella
"Isoveljeni on täällä, olen turvassa."
Kuinka olen joskus pelännyt puolestasi
pelkästä rakkaudesta
En ole ikinä halunnut sinua satuttaa
En ikinä uskoa mitään pahaa mitä minulle
on sinusta kerrottu
Olen aina pitänyt puoliasi

Mutta en saanut sitä riittämään
en saanut tyhjyyden tunnetta pois
En saanut peitettyä kaikkia niitä arpia
jotka joskus minulle aiheutettiin
En saanut tehtyä hengittämisestä helppoa
En saanut sisintäni lopettamaan itkua

Mitkään selitykset eivät varmasti saa
sinua ymmärtämään
Mitkään sanat eivät helpota
Mutta minun täytyy tehdä tämä
minun täytyy päästä pois ahdistuksen kourista
Minun täytyy päästä karkuun tätä tyhjyyden tunnetta
Minä toivon että jonakin päivänä sinä ymmärrät
minun yrittäneen
Että jonakin päivänä annat anteeksi

Jos on olemassa jonkinlainen taivas tai helvetti
Minä suojelen sinua sieltä käsin

Rakastan sinua ikuisesti

Pikkusiskosi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerta kaikkiaan täysin mykistävä! Aivan ihana!

Kerta kaikkiaan täysin mykistävä! Aivan ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot