Nimetön

Runoilija martsum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä kauhea tuska
on aiheuttanut pahat haavat
sydämeeni
Minä en niitä haavoja
saa parannettua
en osaa
Haluaisin siihen niin apua
mutta pelkään
että niiden parantaminen
on mahdotonta
Olen kaikkeni yrittänyt mutta tuntuu
että mitä enemmän yritän
sitä enemmän sydämeni
haavoittuu
Kun sydän kerran särkyy
ei sitä voi koskaan enää
korjata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikeita juttuja

 

Käyttäjän kaikki runot