Nimetön

Runoilija martsum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voimat on loppu
elämänhalu hukassa
Kuolema kutsuu
kuin ystävä kahville

Niin kauniina näyttäytyy
niin hehkuvana houkuttelee
Lupaa viedä tuskan pois
lupaa antaa rauhan

Kuinka voisin kieltäytyä
en tahdo enää kärsiä
en jaksa enää yrittää

Sisältä olen aivan turta
sydän palasiksi revitty
Miksi pitäisi jatkaa
miksi pitäisi kärsiä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot