Nimetön

Runoilija martsum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö kohotti katseensa taivaalle,
toivoi pääsevänsä sinne.
Toivoi pääsevänsä parempaan maailmaan,
pois pahasta, pois tuskaisesta elämästä.

Tämä maailma on kohdellut tyttöä kaltoin.
Viiltänyt sanoilla tytön sydämeen,
viiltänyt haavoja tytön ruumiiseen.
Vienyt tältä kaiken hyvän,
kaiken rakkaan.

Tyttö mietti miten pääsisi parempaan.
Hyppäisikö sillalta,
ottaisiko lääkkeitä.
Lähti kävelemään ajtuksissaan.
kun auto pyyhkäisi yli.
Tyttö kuoli heti.

Tytön lentäessä kohti taivasta,
vilkaisi vielä pahaa maailmaa
ja mietti,
Jäisikö joku kaipaamaan.
Ei, hän ajatteli.
Ei häntä kaivata eikä hän kaipaa ketään.

Kiitti vielä autoa,
joka päästi tytön tuskasta.
Lensi sitten taivaaseen jossa hänen
oli parempi olla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot