Peilikuva

Runoilija martsum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä minä näen
kun katson itseäni peilistä?
Kuvittelen näkeväni
onnellisen aikuisen naisen
ja hymyilen...
Ja yhtäkkiä huomaan
nyrkkini uponneen
peilioven läpi
Lyhistyn maahan ja
odotan itkua..
Mutta se ei tule

Minun elämäni itkut
on itketty
Näen peilistä tuskaiset silmät
jotka ovat täynnä tyhjyyttä
Näen tuon ruman hymyn takana
ilmeettömät kasvot
Näen tuon valtavan ruumiin
sisällä pienen tytön
joka on valmis kuolemaan

Näen paljon tuskaisia päiviä
Loputtomasti iltoja
jona tämä tyttö on
itkenyt itsensä uneen
Monia tekaistuja hymyjä
Tuhansittain loukanneita sanoja
Tämän tytön pelikuvasta
puuttuvan vain ilo ja
onnellinen tulevaisuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhden pienen tytön olisi hallinnoitava vain itseään, ei muiden kohtaloita.

raadollista

 

Käyttäjän kaikki runot