huokaus huoneessa

Runoilija nieminen83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runo suonet kukkii ja se tekee upeen kirjelmän 2009
 

itken

mietin

aurinkokin paistaa

mikä hemmetti minua vaivaa

no siinä vasta miettimisen aihetta

kyyneleet tippuivat

ajattelin kai jotain

tiettyä vanhaa ystävää

ja liikutuin kovasti

niin se kai sitten meni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot